Програми

Google значно покращила Chrome для iPhone

Share

Компанія Google анонсувала кілька нових функцій браузера Chrome для iPhone і iPad, включно з глибшою інтеграцією з Google Картами, Календарем і сервісом Google Lens.

Оновлений Chrome для iOS тепер використовує штучний інтелект для виявлення адрес на веб-сторінках і відображення розташування в міні-версії програми Google Maps. Перемикатися між програмами, щоб переглянути інформацію про карту для пошукового запиту більше не доведеться.

Події Календаря Google також можна створювати прямо в браузері, не переходячи в інший застосунок. Досить натиснути й утримувати виявлену дату та вибрати варіант її додавання до Google Календаря. Далі Chrome автоматично створить і заповнить подію календаря часом, місцем і описом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, Google розширила функціональність перекладу в мобільній версії Chrome. Тепер можна виділити конкретний уривок тексту на сторінці та довгим утриманням отримати його переклад.

Глибша інтеграція Google Lens дасть змогу Chrome використовувати камеру для пошуку нових зображень у мережі та в галереї смартфона, щоб ідентифікувати рослини, предмети та багато іншого. Значок об’єктива з’явиться в адресному рядку Chrome на iOS.

Оновлення буде розгортатися поетапно в найближчі кілька тижнів. Завантажити браузер Chrome для iPhone і iPad можна в App Store.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: ChromeGoogle
  • Останні записи

    Ігрова консоль Nintendo Switch 2 перевершить Xbox Series S за якістю текстур

    Вважається, що у недалекому майбутньому портативний ігровий консолі Nintendo Switch 2 обсяг оперативної пам'яті типу…

    16.05.2024

    Microsoft анонсувала незвичайний геймпад-трансформер для Xbox

    На ньому можна розмістити всі компоненти у будь-якому порядку. Така можливість потрібна геймерам із обмеженими…

    16.05.2024

    Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

    Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для…

    16.05.2024

    В Engadget назвали 5 найкращих середньобюджетних смартфонів, які можна купити навесні 2024 року

    Йдеться про смартфони вартістю від $150 до $300 (5900 до 12000 гривень). Лідером у цій…

    16.05.2024

    Android 15 дозволить приховати програми

    Користувачі операційної системи Android 15 зможуть приховувати свої програми від сторонніх. Таку функцію, яка називається…

    16.05.2024

    Microsoft пропонує співробітникам китайських підрозділів переїхати з Китаю

    Корпорація Microsoft звернулася до своїх співробітників у китайських підрозділах, що спеціалізуються на штучному інтелекті та…

    16.05.2024