Windows 11 запозичила нову корисну фішку в iOS

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Microsoft тестує дуже корисне нововведення, яке точно сподобається більшості користувачів ПК. Про нього розповіли в Gizmochina.

Реклама

Згідно з джерелом, зміни в Windows 11 стосуються вхідних повідомлень. Нові налаштування системи нарешті дадуть вам змогу керувати потоком спаму і неважливої інформації в push, яка надходить на комп’ютер.

Повідомлення в офіційному блозі Microsoft свідчить, що в одній із поточних бета-версій Windows 11 (збірка 22631.1900) тестується новий інтелектуальний режим фільтрації вхідних повідомлень. Подробиць поки мало, але вже відома основна механіка: якщо “пуші” від застосунку надходять, а користувач ніяк не реагує на них, Windows запропонує йому заглушити подальші повідомлення від цього застосунку.

Якщо користувач погодиться, то банери перестануть лізти на робочий стіл і відволікати від робочих або сімейних завдань. При цьому нічого не загубиться – всі заглушені повідомлення можна буде переглянути в “Центрі повідомлень”.

Зараз новий фільтр перебуває на етапі бета-тестування і буде впроваджений у релізне оновлення Wndows 11 протягом кількох тижнів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ