У браузері Opera з’явився штучний інтелект Aria. Що він уміє

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Опера розширює можливості штучного інтелекту у своєму браузері. Тепер, крім інтегрованих раніше ChatGPT і ChatSonic, в Opera з’явиться власний ШІ під назвою Aria. Його налаштували спеціально для більш зручної взаємодії користувача з додатком.

Знайти Aria можна буде на бічній панелі Opera, розташованій ліворуч. Після клацання на відповідний значок, відкриється вікно, в якому можна спілкуватися з чат-ботом за аналогією з ChatGPT. Aria здатний генерувати код, тезисно узагальнювати інформацію з веб-сторінки, відповідати на запити, зокрема й ті, які стосуються нюансів роботи самого браузера.

Є в Aria і важлива перевага над ChatGPT – бот може відображати результати з інтернету в реальному часі. А отже, з його допомогою можна буде шукати інформацію (бази даних ChatGPT, наприклад, навчалися на масиві даних до 2022 року). Aria вже можна випробувати на всіх доступних платформах. Користувачам із ПК потрібно завантажити Opera One для розробників, а власникам гаджетів на Android доведеться завантажити найостаннішу версію браузера з Google Play.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.