Оновлений браузер Firefox отримав нові корисні функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Mozilla представила нову версію браузера Firefox, що отримала кілька помітних нововведень. Усі вони покликані спростити взаємодію користувача з додатком у найрізноманітніших сценаріях роботи – від перегляду паролів до відновлення сесії.

Однією з ключових змін у Firefox 112 стало розширення можливостей комбінації Ctrl + Shift + T. Крім повторного запуску недавно закритої вкладки, це поєднання тепер може відновити всю попередню сесію відразу після відкриття браузера або закриття всіх вкладок поточного сеансу.

Крім того, в додатку з’явилася можливість швидкого перегляду паролів. Відповідний пункт з’явився в контекстному меню браузера, що викликається правою кнопкою миші. Ця функція може бути корисна під час копіювання раніше збережених даних з вікна автозаповнення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для власників Android-пристроїв теж є поліпшення: додано свайп донизу для оновлення сторінки, повноекранні відео на YouTube тепер відкриваються без помилок, а з інших сайтів тепер можна відтворювати ролики з 10-бітною глибиною кольору.

Нарешті, розробники браузера виправили 46 вразливостей, а також додали підтримку нових елементів відображення за допомогою CSS і оптимізували роботу графіки Intel, знизивши навантаження на GPU. Докладніше про ці та інші зміни можна прочитати на офіційному сайті компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.