Месенджер WhatsApp отримає три нові корисні функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У бета-версії програми були помічені цікаві нововведення, які проходять тестування перед очікуваним релізом. За даними порталу WABetainfo, незабаром популярний месенджер отримає відразу кілька корисних можливостей, здатних поліпшити користувацький досвід власників смартфонів.

Перша функція буде орієнтована на користувачів, яким часто доводиться мати справу з “одноразовими” груповими бесідами. Судячи з нової “бети” месенджера, незабаром у ньому з’явиться можливість створювати тимчасові багатокористувацькі чати, які WhatsApp запропонує очистити або видалити в один дотик після закінчення зазначеного терміну.

Крім того, компанія працює над списком можливостей текстового редактора. Він надасть користувачам нові шрифти (включно з Calistoga, Courier Prime, Damion, Exo 2 і Morning Breeze), а також розширений набір інструментів для редактора малюнків. На скріншотах також можна помітити функції вирівнювання тексту (по лівому/правому краю або по центру) і зміни кольору фону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті, в тестовій збірці месенджера був помічений перемикач, що заглушає вхідні дзвінки з незнайомих номерів – це дасть змогу власникам мобільних пристроїв не відволікатися на спам. При цьому історія дзвінків збережеться в журналі викликів.

Дату появи нововведень у стабільній версії WhatsApp розробники поки що не оголосили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.