Нова версія Google Chrome дозволяє дивитися YouTube протягом 18 годин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Остання версія браузера Google Chrome, призначена для Mac, отримала оптимізацію, спрямовану на збереження часу автономної роботи.

В опублікованому в блозі повідомленні Google стверджує, що при одній повній зарядці 13-дюймовий MacBook Pro з чіпом М2 може «жити» під час серфінгу в Інтернеті протягом 17 годин або протягом 18 годин при перегляді YouTube.

Завдяки вдосконаленню режиму «Економії енергії», час роботи в Інтернеті збільшується ще на 30 хвилин за рахунок скорочення непотрібних фонових завдань. Незважаючи на те, що Google використовує як приклад MacBook Pro з чіпом М2, компанія стверджує, що користувачі та старіших комп’ютерів Mac також зможуть оцінити приріст продуктивності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для збільшення часу автономної роботи Google внесла зміни, які включають налаштування iframe для меншого споживання енергії, налаштування таймерів JavaScript для більш рідкісного звернення до процесора, оптимізацію структур даних для оптимізації доступу та усунення непотрібних операцій перемалювання.

Google планує продовжити оптимізацію режиму і надалі. Браузер Chrome для комп’ютерів Mac можна безкоштовно завантажити з сайту компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.