Названо три зручні функції WhatsApp, які багато хто не використовують через незнання

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерт розповів про неочевидні функції месенджера WhatsApp, якими користувачі часто не користуються незнанням.

Експерт особливо виділив три функції. Одна з них – форматування тексту. Її можна використовувати, коли потрібно виділити текст жирним або курсивом, або закреслити.

Найпростіше — натиснути та утримувати введений у полі текст та вибрати потрібне форматування. Але якщо це з якоїсь причини не виходить, для виділення жирним слід поставити «зірку» до та після фрагмента тексту, який потрібно виділити. Якщо потрібен курсив, до і після потрібного фрагмента слід поставити символ нижнє підкреслення, а якщо текст необхідно закреслити, тоді потрібно поставити символ ​​(~).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступна функція – заборона на автоматичне вивантаження фото і відео, що отримуються. Через велику кількість медіа часто засмічується пам’ять смартфона, вказана функція допоможе цього уникнути. Для цього потрібно відкрити «‎Налаштування», вибрати розділ «Чати» і потім вимкнути «Видимість медіа».

Ще одна зручна функція — надсилання повідомлень, що зникають, щоб бути впевненим, що їх не прочитає ніхто, крім одержувача. Щоб налаштувати такі повідомлення, потрібно перейти до «Налаштування», потім вибрати «Конфіденційність», потім — «Зниклі повідомлення» та вказати потрібний чат у розділі «Увімкнути таймер у чатах».

До того ж можна налаштувати надсилання точки свого місцезнаходження потрібним контактам. Це допоможе знайти один одного в місті або в лісі, щоправда, за умови, що там є стільникове покриття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.