Розкрито всі секрети наступного великого оновлення Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Сайт WindowsLatest розповів , яким буде наступний великий апдейт Windows 11. Інформація надійшла від інсайдера, знайомого з процесом розробки.

З’явиться більш і просунутий зручний мікшер, що дозволяє вибрати через що виводиться звук, налаштувати ефекти та керувати гучністю індивідуально в різних програмах.

Через «Центр оновлень Windows» у програмі «Параметри» можна буде підписатися на отримання експериментальних функцій, які доступні не всім користувачам тестових збірок Windows. Частина цих функцій надалі з’являться у стабільних збираннях операційної системи.

Файловий менеджер «Провідник» зазнає редизайну та отримає кілька нових можливостей. Зокрема, в нього буде інтегрований сервіс Windows 365 зі швидким доступом до файлів, які користувачі відправляють його колеги електронною поштою або в офісних додатках через хмару.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також відомоУ наступному великому оновленні Windows 11 може з’явитися повноекранна панель віджетів, на якій можна побачити актуальні дані на різні теми: розклад на день, найближчі події в календарі, свіжі новини, курси валют, результати спортивних змагань, останні листи з електронної пошти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.