У Google Chrome з’явилася зручна фішка для роботи з розширеннями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google створила нову фічу, яка полегшує роботу з розширеннями в Chrome. Вона вже доступна у свіжій тестовій Canary-версії цього браузера, хоч і відключена за умовчанням.

Спеціальна настройка дозволяє натисканням лише на одну кнопку вимкнути використання всіх встановлених у Chrome розширень на вибраному сайті. Це корисно, якщо розширення блокують нормальну роботу сайту або вам необхідно подивитися, як виглядає сторінка без блокування реклами та інших наворотів.

Це нововведення за замовчуванням деактивовано, але його можна увімкнути через приховані установки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Введіть в адресний рядок браузера chrome://flags/#extensions-menu-access-control та натисніть Enter. Активуйте функцію Extensions Menu Access Control, вибравши пункт Enabled . Перезапустіть Chrome.

Праворуч від адресного рядка з’явиться додатковий значок, натиснувши на який ви побачите тумблер, що дозволяє відключити на відкритому сайті всі браузерні розширення. Вони відключаються для вибраного ресурсу на постійній основі, тобто якщо вам знову потрібно використовувати розширення на цьому сайті, потрібно буде включати їх вручну тим самим тумблером.

Швидше за все, після нетривалого етапу тестування, це нововведення з’явиться в релізній версії Chrome. До того моменту воно може трохи перетворитися і стати зручнішим, ніж зараз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.