Microsoft працює над новою ОС під назвою Windows 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після Windows 10 Windows 11 є великою ставкою компанії в довгостроковій перспективі, тим більше, що нова ОС поставляється з оновленими вимогами і, отже, залишає позаду багато пристроїв.

Однак люди, знайомі з цим питанням, раніше говорили, що Microsoft не збирається зупинятися на досягнутому. Також буде Windows 12, і вона може з’явитися десь у 2024 році.

У той час як сама Microsoft зберігає мовчання про все, що пов’язане з Windows 12, концептуальні проекти уявляють, як нова операційна система може виглядати зрештою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Саме в цьому полягає роль концепту Windows 12, опублікованого на YouTube Сезар Б. Артсом, який виглядає абсолютно вражаюче. Дизайн Fluent вийшов на зовсім новий рівень, і ця концепція Windows 12 робить операційну систему загалом більш сучасною майже у всіх сферах, важливих для кінцевого користувача.

«Цілком нова Windows 12 включає узгоджений інтерфейс з плавним дизайном, який підвищує вашу продуктивність і ефективність у будь-який момент. За допомогою Gaming Center підключайте свій комп’ютер до друзів, діліться своїм ігровим статусом, завоюваннями та синхронізуйтеся з Xbox Game Pass та EA Play. Нова Windows також поставляється з приголомшливим екраном блокування, який можна розблокувати, використовуючи тільки свій Android, і закріплювати віджети, які вам подобаються. Тепер провідник Windows пропонує новий досвід із порадами, пропозиціями та групами вкладок, що робить ваш день більш продуктивним та економить час», — пояснює дизайнер в описі концепції.

Майте на увазі, однак, що поки це всього лише концепція, і немає абсолютно жодних гарантій, що майбутня операційна система виглядатиме саме так.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.