Skype навчився говорити вашим голосом різними мовами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники з компанії Microsoft покращили алгоритми штучного інтелекту у Skype. Тепер цей месенджер підтримує функцію TruVoice, яка спрощує спілкування співрозмовників різними мовами.

TruVoice дозволяє в режимі реального перекладати мову користувача з рідної мови на мову співрозмовника і переозвучувати її, імітуючи оригінальний голос того, хто говорить. Тим самим вашому співрозмовнику здаватиметься, ніби ви відповідаєте зрозумілою йому мовою, а вам — ніби він спілкується з вами мовою, яку ви розумієте.

В даний час підтримується переклад між англійською, іспанською, французькою, німецькою, китайською та ще кількома мовами. Штучний інтелект самонавчається, йому потрібен деякий час, щоб навчитися імітувати голос користувача, а чим довше він працює, тим точніше виходить імітація. Skype і раніше міг перекладати мову безпосередньо в ході спілкування користувачів, але переклад відображався в текстовому вигляді, без озвучування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлена ​​версія Skype з функцією TruVoice була випущена сьогодні у статусі «інсайдерської» бета-версії. Її можна завантажити з сайту розробників .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.