Windows 7 та 8 залишиться без браузера Google Chrome

Компанія Google оголосила, що перестане випускати оновлення браузера для Windows 7-8. У лютому 2023 планується велике оновлення браузера Chrome 110, але використовувати її можна тільки на Windows 10-11.
Користувачі зможуть продовжити використовувати старі версії браузера, як завжди, на свій страх та ризик. Без оновлень безпеки та інтерфейсу.
Безсумнівно, Windows 7 і надалі ставатиме менш привабливою для використання, з’являтимуться обмеження. Вони будуть збиратися. Як, наприклад, Windows XP, яку деякі продовжують використовувати, але всі розуміють, що там купа обмежень і труднощів для звичайного користувача. Не буде простий обиватель встановлювати собі Windows XP у 2022-2023 роках і витрачати свій час на вивчення шляхів, як щось встановити, як в інтернет потрапити тощо. Її встановити може собі на комп’ютер тільки людина, що розбирається, і то під якісь конкретні цілі.
Користувачам Windows 7-8, яким важливі будь-які актуальні оновлення – не варто лякатися. Існують інші браузери, які підтримуються, оновлення виходять. Необхідно просто встановити, перенести свої дані та насолоджуватися процесом роботи. Або користуватися старими версіями Google Chrome.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я