Як зробити Google Chrome ще зручніше: 10 розширень для роботи із вкладками

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ці розширення допоможуть організувати робочий простір і навести лад у браузері, особливо якщо ви звикли відкривати відразу багато вкладок.

Керуйте вкладками

1. TooManyTabs

TooManyTabs збере всі вкладки в одному місці та розсортує їх на ім’я, адресу та час створення. Відновити закриті вкладки або знайти потрібну сторінку за ключовим словом не важко.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Tabli

Розширення групує відкриті вкладки у зручний список. Крім того, Tabli цікаво тим, що працює з кількома відкритими вікнами одночасно.

3. Quick Tab

Розширення групує вкладки до списку. Можна відкрити Quick Tab гарячими клавішами та швидко перейти на потрібну сторінку.

4. Tabman Tabs Manager

Tabman Tabs Manager збирає всі вкладки разом, а щоб вибрати потрібну сторінку, достатньо покрутити коліщатко миші. Для зручності можна закріпити панель розширення.

5. Tabs Outliner

Це розширення стане у нагоді всім, хто працює в Chrome з великою кількістю інформації. Tabs Outliner допоможе організувати роботу з вкладками та розсортувати їх.

Прокачайте вікно нової вкладки

6. Currently

Перетворює порожню вкладку на сторінку з годинником та прогнозом погоди. Можна змінити колір фону самому або зробити так, щоб він змінювався в залежності від часу доби та температури на вулиці.

7. Simple Speed ​​Dial

Стартова сторінка, на якій акуратно розташуються всі закладки, що зберігаються.

8. Speed ​​dial 2

Стильне та зручне розширення повністю змінює вікно нової вкладки. Крім того, що на основному екрані знаходяться сайти, з якими ви працюєте, на сторінку можна додати панель зі швидким доступом до пошти, документів, музики та інших сервісів Google. Налаштуйте розширення як завгодно: поміняйте фон, змініть відображення закладок або розсортуйте їх за групами. Приємним бонусом буде можливість відстежити свою активність в Інтернеті.

9. Mosaic

Дизайн розширення натхнен плитками в Windows. Жодних додаткових можливостей Mosaic не пропонує, проте зовнішній вигляд сторінки можна налаштувати за бажанням.

10. Start

Розширення відкриває в новій вкладці сторінку із закладками браузера. У бічному меню можна знайти встановлені програми, а також налаштувати RSS-стрічку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.