Microsoft зізналася, що свіже оновлення Windows 11 робить комп’ютери повільнішими в іграх

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якийсь час тому користувачі, які встановили Windows 11 22H2, почали скаржитися на падіння продуктивності їх комп’ютерів в іграх. Через якийсь час з офіційним коментарем вийшла сама Microsoft.

Гравці по всьому світу відзначили, що після апдейту системи вони зіткнулися з жорсткими просіданнями fps, а також різними смиканнями і збоями. При цьому спочатку багато хто припускав, що провиною всьому відеокарти NVIDIA.

Майже відразу після цього виробник відеокарт випустив термінову бета-версію драйвера, покликаного усунути проблему. Але потім вже представники Microsoft заявили, що проблема зачіпає значно ширший спектр обладнання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі ігри та програми можуть мати нижчу, ніж очікувалося, продуктивність або «смикатися» у версії 22H2 Windows 11 <…> Торкнуті ігри та програми ненавмисно включають функції налагодження продуктивності GPU, не призначені для використання споживачами.

На тлі всього цього редмондці навіть призупинили автоматичне оновлення всього обладнання, яке потенційно могло б зіткнутися з проблемами через інсталяцію Windows 11 22H2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.