Вийшло велике оновлення WhatsApp: що змінилося

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлення поширюється поступово і стане доступним усім протягом кількох місяців.

Розробники месенджера WhatsApp представили нову версію свого продукту. Зокрема, додано функцію “Спільноти” та розширено можливості відеодзвінків. Про це йдеться на сайті програми.

“Спільноти” нагадують теки в Telegram, де кілька чатів можна поєднувати в тематичні групи. Для створення “Спільноти” потрібно вибрати відповідну кнопку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед іншого з’явилися можливість створення опитувань у чаті, групові відеодзвінки на 32 особи, створення груп із кількістю користувачів до 1024.

Функція приховання свого онлайн-статусу стала публічною. Для її активації пройдіть ланцюжок: “Налаштування – Акаунт – Конфіденційність – Час останнього відвідування та статус у мережі”. Там можна відфільтрувати користувачів, які матимуть змогу бачити справжній статус у мережі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.