Google Chrome сильно прокачали під планшети

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google поділилася інформацією про майбутні оновлення фірмового браузера Chrome для Android, які зроблять його зручнішим для використання на планшетах. Зокрема, компанія продемонструвала швидке переміщення відкритими вкладками та нове їх відображення, а також функцію перетягування контенту.

Перше нововведення дозволяє браузеру працювати в режимі розділення екрана і пропонує користувачеві новий вид навігації – переміщення між вкладками свайпом по верхній панелі ліворуч або праворуч.

Також для режиму поділу екрана буде корисна функція перетягування тексту або картинок – контент можна буде перенести в іншу програму без копіювати/вставити меню. Для цього треба просто затиснути його, а потім перетягнути у потрібне місце.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інше оновлення також стосується вкладок: поряд із суцільною смугою вгорі екрана Google запропонує сітку відкритих сторінок із переглядом та групами вкладок. Іншою невеликою зміною стане перемикач, що дозволяє за промовчанням відкривати сторінки в десктопній версії. Поки що у поточному оновленні недоступні лише групи вкладок. Однак Google має намір додати їх до одного з найближчих релізів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.