Google оновив пошук і він став більш чесним

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Google оновила свою пошукову систему. Про це пишуть у 9to5Google.

Згідно з джерелом, Google змінила інтерфейс відображення пошукової видачі, щоб зробити стрічку зручнішою та наочнішою для користувача. Зокрема, зроблено такі зміни:

  • Тепер на кожному результаті пошукової видачі відображатиметься ім’я сайту, його повна адреса та іконка-логотип. Це допоможе правильно ідентифікувати результати пошуку та зорієнтуватися у них.
  • Збільшено шрифт назви кожного пункту видачі – тепер вони краще виділяються і не губляться серед іншого тексту і гіперпосилань.
  • Проплачені результати видачі тепер відзначаються більш помітним чином: такі пункти отримали напис «Спонсовано», який став помітнішим завдяки жирному чорному шрифту та розташування в першому рядку. Google хоче, щоб цей маркер був «помітним та зрозумілим».
«Цей новий ярлик та його помітне розташування … відповідають нашим високим стандартам, щоб [рекламу] можна було відрізнити від результатів пошуку, і ґрунтуються на наших зусиллях, спрямованих на те, щоб зробити інформацію про платний контент зрозумілою», — пише компанія на своєму офіційному. сайт. 
На даний момент частина цих нововведень доступна лише англійською, французькою, німецькою та японською мовами, а в найближчі кілька тижнів функції будуть розгорнуті для інших мов. Апдейт торкнеться як мобільного додатка Google Search, так і веб-версії пошукача. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.