Користувачі масово скаржаться на останнє оновлення Windows 11

Нещодавно Microsoft випустила перше велике оновлення для Windows 11. Як це зазвичай буває, без проблем не обійшлося. Користувачі, які встановили апдейт Windows 11 2H22, масово скаржаться на різні проблеми, на кшталт помітного падіння продуктивності або виникнення «синього екрану смерті».

Багато користувачів пишуть на Reddit, що після оновлення в іграх почалися сильні просідання частоти кадрів і підвисання. Спостерігається таке навіть на комп’ютерах із досить потужним залізом. Наприклад, проблеми зафіксовані у Call of Duty. Зважаючи на все, таке відбувається на комп’ютерах з відеокартами NVIDIA. Є інформація, що остання вже взялася за вивчення цього питання та запросила додаткові дані у тих, хто зіткнувся з падінням продуктивності в іграх. 

Крім того, користувачі пишуть про падіння продуктивності і в системі. Є й ті, хто під час встановлення оновлення неодноразово стикався з критичною помилкою системи — так званим синім екраном смерті. 

Наголошується, що проблеми з продуктивністю спостерігалися ще кілька місяців тому під час бета-тестування, але з релізом нічого не змінилося. При цьому видалення останнього оновлення різко змінює ситуацію на краще.

Microsoft поки що жодних заяв не робила, але поки що краще не поспішати з встановленням апдейту і дочекатися виправлень. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.