П’ять розширень браузера Google Chrome, які спростять вам життя

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Chrome на відміну від інших браузерів пропонує безліч різних розширень на вибір. А деякі з них стануть для більшості користувачів ще й дуже корисними.

Експерт перерахував п’ять розширень Google Chrome, які полегшать життя під час користування браузером.

  1. Chrono Download Manager . Цей менеджер завантажень можна використовувати замість стандартного. Причому, порівняно з останнім, він відрізняється зручністю. Усю інформацію про завантаження в Chrono Download Manager ви зможете переглянути, натиснувши на значок, розташований у верхньому правому куті.
  1. Speedtest . Розширення, завдяки якому швидко дізнаєтеся швидкість вашого інтернет-з’єднання. Також вам буде доступна інформація про якість підключення у мережі.
  1. I don’t care about cookies . Завдяки цьому розширенню вам не доведеться постійно на сайтах підтверджувати згоду на збирання даних.
  1. Tab Snooze . Це розширення допоможе в ситуації, коли у вас відкрито в браузері занадто багато вкладок. Воно дозволяє відкласти на деякий час будь-яку з відкритих вкладок. До того ж час ви можете встановлювати самостійно.
  1. Hover Zoom+ . При наведенні курсору на картинку ви бачитимете її в повному розмірі. У параметрах цього розширення можна також налаштувати різні аспекти відображення картинок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.