У WhatsApp з’явилося “круте” нововведення. Такого немає ніде, навіть у Telegram

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними сайту WABetaInfo, у месенджері WhatsApp з’явилася можливість створювати спільноти – групи з кількома підгрупами за інтересами всередині. Це нововведення було анонсовано ще у квітні цього року, але реалізовано воно лише зараз.

Спільноти (вони ж Communities) з’явилися у тих, хто оновив WhatsApp на Android до бета-версії 2.22.19.3 або новішої. Вкладка спільноти з’являється на головному екрані WhatsApp замість вкладки з камерою. Користувачі WhatsApp можуть створити спільноту, яка може мати до десяти тематичних груп. У співтоваристві (і, відповідно, у цих групах) можуть перебувати не більше 512 осіб.


Будь-який учасник спільноти може приєднатися до тієї чи іншої групи або вийти з будь-якої групи, не залишаючи спільноту повністю. Адміністратор спільноти може приховати кількість учасників у керованих ним групах. Також доступні інші налаштування, наприклад оповіщення про нову групу для всіх учасників спільноти або надсилання повідомлень усім учасникам групи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В даний час спільноти проходять відкрите тестування у бета-версії WhatsApp для Android. Незабаром вони повинні будуть з’явитися в стабільних збірках цього месенджера на всіх платформах, що підтримуються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.