Microsoft скасувала вихід Windows 12. Випуск оновлень ОС кардинально змінюється

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Microsoft змінює графік виходу великих оновлень Windows. Про це повідомляє профільний ресурс Windows Central. 

Згідно з джерелом, компанія має намір перейти на трирічний цикл оновлення Windows. Це означає, що наступний «номерний» апдейт — Windows 12 може вийти не раніше 2024 року, оскільки Windows 11 була представлена ​​в 2021-му. Раніше повідомлялося, що «двінашка» готувалася до релізу 2023-го. 

Цікаво, що, за словами інсайдерів, Microsoft скасувала вже запущене внутрішнє тестування Sun Valley 3 (технічна назва Windows 12). При цьому компанія запроваджує новий тип апдейтів для актуальної версії Windows, який отримав непублічну назву Moments. “Моменти” призначені для того, щоб між великими апдейтами впроваджувати щось нове в поточні складання ОС. Джерело повідомляє, що Microsoft планує випускати Moments кожен кілька місяців. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато функцій, які були заплановані для впровадження в Windows 12 в 2023 році, тепер поступово прийдуть в Windows 11 з «моментами». Що ж до виходу «двінашки», то про це поки що відомо дуже мало. Не виключено, що до 2024 року в компанії ще щось зміниться і нова ОС знову не буде випущена. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.