Як зробити комп’ютер на Windows максимально швидким

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підвищити продуктивність настільного комп’ютера або ноутбука на операційній системі Windows можна різними способами. Один із них є активацією режиму «Максимальна продуктивність».

Справа в тому, що режим «Максимальна продуктивність» за промовчанням недоступний. Тому, щоб його включити, доведеться пройти кілька кроків.

Насамперед, за словами автора матеріалу, потрібно запустити командний рядок. Важливо це робити від імені адміністратора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після того як перед вами з’явиться вікно, необхідно ввести команду powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61. Далі ви побачите повідомлення про те, що у системі режим «Максимальна продуктивність» активовано. Потім потрібно перезавантажити комп’ютер.

Після перезавантаження необхідно зайти в панель управління. Далі ви повинні знайти та відкрити розділ «Електроживлення». У пункті “Додаткові схеми” необхідно вибрати рядок “Максимальна продуктивність”.

Завдяки цьому ваш комп’ютер працюватиме швидше. При необхідності цю функцію можна вимкнути. Для цього знову запустіть командний рядок від імені адміністратора і введіть команду powercfg –restoredefaultschemes.

Усю послідовність дій можна побачити на зображеннях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.