Що нового передбачає оновлення WhatsApp?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

WhatsApp досить популярний месенджер і він постійно оновлюється, як і будь-який додаток. На жаль, не усі потрібні функції, якими користуються люди в інших месенджерах, існують в WhatsApp. Гадаємо, саме тому в останньому оновленні з’явиться декілька необхідних можливостей.

Перше, тепер у WhatsApp можна буде сортувати повідомлення. Якщо у вас багато діалогів і деякі ви губите і не можете відразу відкрити прочитати, то зараз можна їх відсортувати так, щоб непрочитані були зверху.

Друге – зникаючі повідомлення. Якщо ви не хочете, щоб листування зберігалось назавжди, то можна увімкнути функцію, яка буде видаляти повідомлення з співрозмовником через вказаний час (доба, тиждень, місяць). На жаль, самостійно час встановити не можна.

Останнє – синхронізація повідомлень з іншими пристроями. Поки усі месенджери можна використовувати на декількох пристроях (телефон, ПК), WhatsApp вирішив цю функцію ігнорувати. Ним можна користуватись або на смартфоні, або на ПК, але смартфон має бути увімкнений. Після оновлення нарешті стане доступна синхронізація.

Не знаємо чому, але WhatsApp трохи відстає від інших популярних месенджерів. Чим далі, тим менше людей хоче його використовувати. Можливо, з часом, коли всі потрібні функції стануть доступні, ситуація зміниться на краще.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.