WhatsApp ввів важливу нову функцію для всіх користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В магазинах App Store і Google Play з’явилася оновлена ​​версія месенджера, в яку додали одну вкрай важливу і вкрай корисну новацію. Таким, безумовно, всі і кожен залишаться більш ніж задоволені. Сервіс для спілкування WhatsApp, будучи вкрай популярним і дуже поширеним, прагне робити все, що йому взагалі лише під силу, аби якнайбільше коло людей використало його фірмові послуги та можливості, знаходячи такі найкращими та найбільш привабливими серед усіх тих, які взагалі тільки може бути. Тепер користувачам, які захочуть з його допомогою відправити будь-які «важкі» файли вагою до 2 ГБ, буде відображатися час до того моменту, поки цей файл не відправиться повністю. Це може бути дуже зручно, щоб чітко розуміти скільки часу не можна закривати месенджер. Під час надсилання важких файлів користувач буде чітко знати, скільки приблизно часу займе процес передачі.

Під час передачі у такому разі можна буде відволіктися на інші справи, не чіпаючи смартфон. Крім того, якщо виявиться, що передача файлу через WhatsApp займе занадто багато часу, користувач зможе підключитися до швидшого інтернету, наприклад, до точки доступу Wi-Fi, або просто відправити файл іншим способом, який йому доступний.

Функція, яка показує час повного відправлення, автоматично вмикається після оновлення месенджера до останньої версії. Однак оскільки таке нововведення впроваджують поступово по всій земній кулі, спочатку воно може бути доступне лише обмеженому числу людей. Важливо зауважити, що час відправки показується тільки для файлів вагою від 100 МБ і більше, тоді як при надсиланні невеликих файлів подібна інформація не відображається, як і раніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.