Windows 11 отримає велике оновлення. Змінилося все

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними офіційного джерела, новітня операційна система в особі Windows 11 вже в найближчі місяці отримає стабільне велике оновлення, яке змінить буквально все. В даний час цей апдейт тестується, а встановити його вже можуть користувачі ранніх тестових збірок “вінди”, ставши учасниками програми раннього доступу Windows Insider. 

Апдейт приносить разом із собою безліч поліпшень, доробок та покращень, причому більша частина таких була придумана та реалізована на основі відгуків та побажань користувачів. Іншими словами, простіше кажучи, компанія Microsoft в якомусь столітті вважала за необхідне прислухатися до тих, хто використовують її платформу, а не ґрунтуватися на своєму власному досвіді.

Практично всі стандартні програми з релізом першого великого оновлення для Windows 11 зміняться, оскільки розробники знайшли спосіб зробити їх зручнішими, функціональнішими і візуально привабливішими. Програма «Диспетчер завдань» так і зовсім зміниться буквально повністю, тому що до нього додадуть набагато більше функцій і можливості, що дозволяють у тому числі оцінити стан акумулятора, стан програми та отримати інші додаткові відомості, всі з яких відображатимуться у зрозумілому вигляді. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова ОС також отримає покращену підтримку сенсорного екрану та додаткових периферійних пристроїв, на зразок стілусів та інших маніпуляторів, призначених для вирішення тих чи інших завдань. Особливо сильно апдейт порадує власників ноутбуків-трансформерів.

Встановити найбільше оновлення для Windows 11, після якого операційна система стане на цілий порядок кращим, ніж раніше, користувачі зможуть вже у травні 2022 року, тобто через кілька місяців. Найнетерплячіші користувачі можуть встановити його вже зараз, зробивши це в рамках програми раннього доступу. Однак слід враховувати, що над деякими з нововведень розробники компанії Microsoft все ще активно працюють, тому всі задуми американської корпорації по відношенню до цієї платформи будуть реалізовані лише в майбутньому, а не прямо зараз. Встановити апдейт на ОС всі і кожен зможуть абсолютно безкоштовно, зробивши це без втрати особистих даних. Виявиться достатньо для цього лише просто відвідати програму “Оновлення Windows”, після чого дати згоду на встановлення апдейта.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.