Оновлення Windows 11 повністю вирішило проблему із уповільненням SSD

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після грудневого патчу, покликаним прискорити роботу Windows 11, Microsoft випустила ще одне оновлення для нової ОС. Як стверджує компанія, цього разу проблему з повільною роботою SSD-накопичувачів вирішено повністю.

Причиною падіння швидкості читання та запису даних на комп’ютерах з Windows 11 виявилася некоректна робота журналу файлової системи. Через виконання зайвих фонових операцій продуктивність системного диска окремих випадках знижувалася на 50%. Microsoft визнала проблему ще минулого місяця та випустила патч KB5007262, проте він допоміг не всім користувачам операційної системи.

Апдейт KB5008353, як запевняє софтмейкер, остаточно усуває програмну несправність. Це підтверджують відгуки користувачів, причому деякі навіть заявляють про прискорення роботи системного інтерфейсу. Зараз встановити патч можна через «Центр оновлень» вручну — до складу регулярного накопичувального пакета він увійде пізніше цього місяця. Ознайомитись із докладним списком виправлень у складі патчу можна на офіційному сайті Microsoft.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.