Windows 11 у лютому отримає кілька нових важливих функцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як пише джерело, вже в лютому користувальницька версія Windows 11 отримає відразу кілька нових важливих функцій. Найочікуваніша з них – повноцінна підтримка Android-додатків. Microsoft анонсувала її ще під час анонсу нової ОС, потім функцію довго тестували і ось у лютому вона, нарешті, з’явиться в версії користувача.

У своїй роботі ця функція спирається на дві підсистеми – Windows Subsystem for Android та Windows Subsystem for Linux, та якщо з обов’язкових апаратних вимог – наявність щонайменше 8 ГБ оперативної пам’яті. Android-програми на екрані комп’ютера виглядають так само, як на смартфоні, і в плані працездатності нічим не відрізняються від стандартних Windows-програм.

Цікаво, що Windows Subsystem for Android не підтримує прискорення програм за допомогою дискретної графіки, так що в деяких іграх можуть бути проблеми як з графікою, так і кадровою частотою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступним нововведенням стане віртуальна кнопка увімкнення та вимкнення звуку на панелі завдань. За задумом розробників, з її допомогою вмикати та вимикати звук зручніше, ніж робити це у кожному окремому додатку для відеоконференцій. Також у лютому в версії Windows 11 з’являться оновлені Блокнот і медіапрогравач.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.