Користувачі переходять на Windows 11 вдвічі швидше, ніж на Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft опублікувала статистику розповсюдження операційної системи Windows 11. За даними компанії, новинка користується завидною популярністю – судячи з офіційного звіту, власники ПК по всьому світу не тільки охоче встановлюють свіжу версію вікон, але й проводять за роботою з нею більше часу в порівнянні з Windows 10.

Згідно з офіційним блогом Microsoft, перехід користувачів на Windows 11 відбувається вдвічі швидше, ніж міграція на Windows 10 після її релізу. У зв’язку з цим компанія прискорила розгортання програми, що пропонує оновлення на нову ОС у різних регіонах. Крім того, як запевняє софтмейкер, користувачі проводять за ПК на базі Windows 11 на 40% більше часу — втім, деталей цієї статистики у звіті не наводиться.

Компанія також заявила, що Windows 11 має найвищі показники якості та задоволеності продуктом серед усіх коли-небудь представлених версій фірмових ОС. Крім того, вона залучила втричі більше трафіку до недавно переробленого магазину додатків Microsoft Store у порівнянні з попередницею. Усього ж у світі під управлінням двох останніх операційних систем сімейства Windows зараз працюють понад 1,4 мільярди пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступний великий апдейт ОС заплановано на лютий 2022 року. Серед очікуваних нововведень – покращення функціональності панелі завдань, переробка додатків “Блокнот” та “Медіаплеєр”, а також поява повноцінної підтримки Android-софту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.