Програми

Microsoft Edge отримає захист від невідомих вразливостей

Share

Компанія Microsoft додає до свого браузера нові функції безпеки. Вони становлять додатковий рівень захисту від невідомих вразливостей нульового дня, які зловмисники можуть використовуватиме поширення шкідливих програм.

Оновлена ​​версія Edge отримає кілька нових адміністративних політик для захисту кінцевих користувачів: EnhanceSecurityMode, EnhanceSecurityModeBypassListDomains та EnhanceSecurityModeEnforceListDomains. Вони працюють у Windows, macOS та Linux і включають апаратний захист стека, захист від виконання довільного коду (ACG), а також захист потоку вмісту (CFG).

Такі функції безпеки покликані забезпечити захист браузера від невідомих уразливостей, які зловмисники можуть використовувати для розповсюдження шкідливих програм, троянів-здирників та іншого шкідливого софту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Важливі сайти та бізнес-додатки продовжуватимуть працювати належним чином. Ця функція – величезний крок уперед, оскільки дозволяє нам пом’якшити непередбачені вразливості нульового дня», – заявили Microsoft.

Компанія також повідомила, що налаштовує новий спосіб автоматичного заповнення паролів із застосуванням функції «Первісні паролі користувача». Вона дозволить власникам ПК автентифікувати себе один раз, а збережені паролі автоматично заповнюватимуться у веб-формах.

Нововведення вже було додано до бета-версії Edge 98.0.1108.23. Терміни вказаних інструментів безпеки в стабільному випуску браузера стануть відомі пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Microsoft
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024