Microsoft Edge отримає захист від невідомих вразливостей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft додає до свого браузера нові функції безпеки. Вони становлять додатковий рівень захисту від невідомих вразливостей нульового дня, які зловмисники можуть використовуватиме поширення шкідливих програм.

Оновлена ​​версія Edge отримає кілька нових адміністративних політик для захисту кінцевих користувачів: EnhanceSecurityMode, EnhanceSecurityModeBypassListDomains та EnhanceSecurityModeEnforceListDomains. Вони працюють у Windows, macOS та Linux і включають апаратний захист стека, захист від виконання довільного коду (ACG), а також захист потоку вмісту (CFG).

Такі функції безпеки покликані забезпечити захист браузера від невідомих уразливостей, які зловмисники можуть використовувати для розповсюдження шкідливих програм, троянів-здирників та іншого шкідливого софту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Важливі сайти та бізнес-додатки продовжуватимуть працювати належним чином. Ця функція – величезний крок уперед, оскільки дозволяє нам пом’якшити непередбачені вразливості нульового дня», – заявили Microsoft.

Компанія також повідомила, що налаштовує новий спосіб автоматичного заповнення паролів із застосуванням функції «Первісні паролі користувача». Вона дозволить власникам ПК автентифікувати себе один раз, а збережені паролі автоматично заповнюватимуться у веб-формах.

Нововведення вже було додано до бета-версії Edge 98.0.1108.23. Терміни вказаних інструментів безпеки в стабільному випуску браузера стануть відомі пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.