WhatsApp в 2022 році отримає сім нових функцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники месенджера WhatsApp обіцяють порадувати користувачів мобільного додатка довгоочікуваними оновленнями цього року.

Повідомляється, що до випуску підготовлено аж сім нових функцій, які зроблять роботу месенджера ще зручнішим, за прикладом Telegram або Viber.

Досі ці програми-конкуренти випереджають WhatsApp за зручністю та практичністю використання, але все зміниться цього року, повідомляє WABetaInfo.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. Зокрема, у месенджері з’явиться режим TikTok, який дозволить створювати короткі ролики, для чого буде виділено місце в інтерфейсі. Після оновлення користувачі зможуть дивитися Reels без переходу до Instagram.

2. Після оновлення месенджер працюватиме на кількох пристроях – можна буде вийти на одному пристрої та продовжити роботу на іншому. Поки що ця функція знаходиться на стадії бета-тестування.

3. Також з’явиться можливість необмеженого видалення надісланих повідомлень. Наприклад, зараз, якщо не видалити повідомлення протягом 68 хвилин і 16 секунд з моменту відправлення, воно назавжди залишається в чаті.

4. З’явиться можливість приховування даних деяких користувачів.

5. З’явиться можливість створення “Спільнот”, як у “Телеграм” або груп у Facebook.

6. Також з’явиться така опція, як “Прочитати пізніше”. Месенджер не повідомлятиме про нові повідомлення з цього чату. Разом з цим з’явиться режим відпустки для тривалого зберігання повідомлень у чатах.

7. Остання, мабуть, найбільш довгоочікувана опція дозволить використовувати програму на кількох пристроях (наприклад, комп’ютері). Активувати месенджер на смартфоні при цьому вже не потрібно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.