WhatsApp отримає зручну функцію, але тільки на iPhone і тільки в iOS 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

WhatsApp починає впровадження нової функції – відображення аватарки співрозмовника в повідомленнях iOS. Про це повідомляє закордонний профіль WABetaInfo.

Співробітники WABetaInfo займаються дослідженням нових бета-версій месенджера WhatsApp і відразу повідомляють про всі знахідки в мережі. Цього разу вони виявили нову фішку, яка буде доступна лише користувачам iPhone та тісно пов’язана з функціональністю iOS 15.

Швидше за все, багато хто помітив, що в «плямі» повідомлення від месенджерів стали виглядати інакше. Якщо раніше в банері розміщувалася іконка месенджера, до якого надійшло нове повідомлення, то починаючи з iOS 15, вона замінена на аватарку відправника. Іконка месенджера все ще є, але тепер вона стала меншою і знаходиться в нижній частині банера. Якщо сама програма не підтримує цю особливість, на місці аватарки відображається заглушка – значок контакту. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники WhatsApp почали впроваджувати відображення аватарки всередині push-повідомлень на iOS 15. Тепер користувачам найсвіжішої яблучної ОС буде простіше зрозуміти, від кого їм надійшло повідомлення. Така зміна є цілком логічною, оскільки часто нам набагато важливіше знати відправника, ніж месенджер, яким він скористався.

Нова фішка з’явиться у бета-тестерів, які оновили WhatsApp до версії 2.22.1.1 чи новіше. Незабаром апдейт буде доступний і звичайним користувачам iPhone на iOS 15. Ті, хто ще не оновився до цієї iOS, жодних змін в сповіщенні не побачать. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.