Програми

WhatsApp перестане запускатися на мільйонах смартфонів

Share

Як стало відомо, вже незабаром месенджер WhatsApp змінить свою політику, у зв’язку з чим користуватися ним будь-яким чином надалі стане неможливо на смартфонах, що працюють на старих версіях операційних систем. 

Наступна подія гарантовано точно виявиться дуже великою несподіванкою для всіх і кожного, хто використовують старі моделі смартфонів. За офіційними даними, вже починаючи з 1 лютого 2022 використання цього месенджера стане неможливо на всіх моделях телефонів, що працюють на базі операційних систем Android 4.4 KItKat і iOS 10, а також будь-яких більш старих платформах. 

Якщо на телефон встановлене занадто старе програмне забезпечення, після набрання чинності месенджером виявиться неможливо користуватися зовсім ніяк.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сервіс для спілкування WhatsApp відмовиться від підтримки застарілих операційних систем, у зв’язку з чим мільйони смартфонів, які досі кимось використовуються, втратять можливість запускати це програмне забезпечення. У результаті, як наслідок, дуже багато людей втратять доступ до цього месенджера, користуватися яким абсолютно ніяким чином виявиться неможливо. 

І це всім обов’язково так чи інакше слід враховувати, щоб не втратити доступу до месенджера. Для продовження його використання після 1 лютого 2022 року на телефон в обов’язковому порядку повинна бути встановлена ​​платформа не старіша за Android 5.0 Lollipop або iOS 11, але чим більш нова виявиться встановлена ​​на смартфон, тим краще, тому що з кожним роком операційні системи стають все зручнішими. і захищеними від різноманітних хакерських атак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: WhatsApp
  • Останні записи

    Bitcoin під загрозою глобального контролю з боку регулюючих органів

    Метт Коралло, один із провідних розробників Bitcoin, попереджає про майбутнє глобальне регулювання провідної блокчейн-мережі. На…

    16.05.2024

    Нові iPad Pro постачаються з кабелем USB-C відповідного кольору

    Сьогодні день запуску M4 iPad Pro, тож користувачі починають розбирати новий iPad і відчувати його…

    15.05.2024

    Компанія Vodafone запускає власну версію штучного інтелекту: що зміниться для абонентів

    Один з найбільших мобільних операторів України поділився цікавою інформацією. Виявляється, що компанія протягом тривалого періоду…

    15.05.2024

    Apple анонсувала нові опції в iOS 18

    Apple почала тизерити нові функції, які стануть доступними на смартфонах після виходу iOS 18. Поки…

    15.05.2024

    У iOS 18 можна буде запускати програми голосом, причому без участі Siri

    Однією з найцікавіших функцій iOS 18, яку Apple анонсувала сьогодні, стане можливість запуску додатків або…

    15.05.2024

    Помилка в iOS 17.5 призводить до появи старих видалених фотографій

    На Reddit почали з'являтись повідомлення про те, що в останньому оновленні iOS 17.5 з'явилася помилка,…

    15.05.2024