WhatsApp перестане запускатися на мільйонах смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо, вже незабаром месенджер WhatsApp змінить свою політику, у зв’язку з чим користуватися ним будь-яким чином надалі стане неможливо на смартфонах, що працюють на старих версіях операційних систем. 

Наступна подія гарантовано точно виявиться дуже великою несподіванкою для всіх і кожного, хто використовують старі моделі смартфонів. За офіційними даними, вже починаючи з 1 лютого 2022 використання цього месенджера стане неможливо на всіх моделях телефонів, що працюють на базі операційних систем Android 4.4 KItKat і iOS 10, а також будь-яких більш старих платформах. 

Якщо на телефон встановлене занадто старе програмне забезпечення, після набрання чинності месенджером виявиться неможливо користуватися зовсім ніяк.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сервіс для спілкування WhatsApp відмовиться від підтримки застарілих операційних систем, у зв’язку з чим мільйони смартфонів, які досі кимось використовуються, втратять можливість запускати це програмне забезпечення. У результаті, як наслідок, дуже багато людей втратять доступ до цього месенджера, користуватися яким абсолютно ніяким чином виявиться неможливо. 

І це всім обов’язково так чи інакше слід враховувати, щоб не втратити доступу до месенджера. Для продовження його використання після 1 лютого 2022 року на телефон в обов’язковому порядку повинна бути встановлена ​​платформа не старіша за Android 5.0 Lollipop або iOS 11, але чим більш нова виявиться встановлена ​​на смартфон, тим краще, тому що з кожним роком операційні системи стають все зручнішими. і захищеними від різноманітних хакерських атак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.