Відомо, чому операційна система Windows 11 негативно впливає на накопичувачі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно з’явилася можливість встановити нову Windows 11 і велика кількість користувачів ПК скористалася нею, а решта залишилися на 10 або 7. Встановивши нову версію, вони зіткнулися з багатьма помилками, що їх обурили. Якісь Microsoft одразу виправили частину через якийсь час, а інші є навіть сьогодні.

Одна з них – те, що сама система уповільнює накопичувачі SSD, які мають пам’ять NVMe.

Вона не лише вплинула на швидкість їхньої роботи, а й на стабільність іншої периферії. Також з’явилося багато проблем із програмами, драйверами тощо. Тому користувачі Windows 11 почали нервувати і дуже чекають на оновлення, які принесуть з собою «фікси».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що Microsoft нічого не сказали з цього приводу, але, швидше за все, вони почали їх створювати і, мабуть, через деякий час ми зможемо нормально користуватися нашою периферією та SSD.

Погодьтеся, коли купуєте SSD, то хочете, щоб вони дали хорошу автономність комп’ютеру і велику швидкість запису. Але ті, хто користується Windows 11 та мають SSD, кажуть зовсім інше. Вони почали скаржитися на проблеми із драйверами. Також на швидкість читання та запису накопичувача, тому що вона сильно знизилася.

До того ж з’явилися гальмування при введенні та виведенні в системі зберігання даних.

Майже таке саме було і з Windows 10. Microsoft витратили занадто багато часу на ці проблеми, але все ж таки «пофіксували» їх. Тому наберіться терпіння та чекайте, поки вони випустять оновлення, яке має виправити низьку швидкість SSD.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.