Microsoft оновила Windows 7, Windows 10 та Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft випустила велику добірку накопичувальних оновлень для своєї операційної системи – у рамках традиційного щомісячного оновлення по вівторках (Patch Tuesday). Апдейти пропонуються для Windows 11, Windows 10 і навіть Windows 8.1 з Windows 7.

Оновлення для Windows 11 під номером KB5008215 включає кілька виправлень та покращень, які мають покращити роботу системи, підвищити стабільність та безпеку. 

Оновлення Windows 10 під номером KB5008212 доступне для користувацьких версій 2004, 20H2, 21H1 та 21H2. Здебільшого апдейт підвищує безпеку системи. 

Не залишено поза увагою і Windows 7 з Windows 8.1 – тут розробники приділили увагу проблемам із печаткою, антивірусами та переходом на літній час. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що підтримка Windows 8.1 продовжиться до початку 2023 року, а ось для Windows 7 безкоштовна підтримка вже не надається. Microsoft припинила підтримку операційної системи Windows 7 півтора роки тому – 14 січня 2020 року. Втім, для корпоративних користувачів Microsoft пропонує платну подовжену підтримку Windows 7. Вони можуть отримувати оновлення безпеки в рамках програми Windows 7 ESU (Extended Security Updates, розширені оновлення безпеки) до січня 2023 року. У 2021 році ціна цього сервісу зросла до 50 доларів за кожен комп’ютер, а в 2022 підвищиться до 100 доларів за кожен комп’ютер. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.