Знайдено найпростіший спосіб читати видалені повідомлення у WhatsApp, Telegram та будь-яких інших месенджерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі TikTok відкрили собі можливість відновлювати видалене листування в месенджерах. Цей трюк працює на Android-смартфонах з WhatsApp, Telegram, Viber, VK та будь-якими іншими подібними програмами.

Ми розповідали про це ще у 2017 році, і з того часу мало що змінилося. Месенджери дозволяють видаляти листування (у тому числі у співрозмовників), але не вміють захищати його від перехоплення та збереження у сторонніх додатках.

Достатньо встановити на смартфон програму Past Notifications або її аналог, запустити та дозволити йому доступ до системних повідомлень. Воно буде перехоплювати та зберігати повідомлення з будь-яких месенджерів, і ви у будь-який час можете прочитати, що вам написали, навіть якщо співрозмовник видалив повідомлення у себе та у вас. Правда, в історії не будуть зберігатися довгі повідомлення (які не вміщаються в повідомлення), а також фотографії, відео, голосовухи, файли та інший подібний контент.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На деяких смартфонах Samsung така можливість вбудована у систему. Ви можете відкрити налаштування, перейти до розділу «Програми та сповіщення», а потім в «Історію сповіщень», вибрати потрібний вам месенджер та побачити історію нещодавніх повідомлень від цього месенджера. Там можуть бути повідомлення, які хтось відправив вам, а потім видалив.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.