У Windows 11 повернеться класичний “синій екран смерті”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft випустила на канали Beta та Release Preview Insider нове накопичувальне оновлення для Windows 11. Воно цікаве не лише виправленням різних помилок: одним із нововведень стане косметична зміна, покликана повернути нову Windows до джерел сімейства операційних систем.

Одним із найпомітніших на око змін тестового білду 22000.346 стало повернення синього фону «екрана смерті» — повноекранного системного повідомлення про критичну помилку, що призводить до перезапуску ПК. Раніше Microsoft змінила колірну схему, що стала культовою, на чорну, але тепер вирішила повернути «історичну справедливість», відкотивши нововведення.

Серед інших корисних фішок патча відзначаються покращення рендерингу нової панелі завдань та меню «Пуск», виправлення функції регулювання гучності для підключених Bluetooth-пристроїв, а також вирішення проблем із запуском деяких 32-бітових програм та службою друку. Ознайомитись з повним списком виправлень можна за цим посиланням . Дата виходу патчу в загальний доступ буде оголошено пізніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.