WhatsApp більше не “прив’язаний” до смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після кількох місяців тестування використання WhatsApp на різних пристроях стало доступним без прив’язки до смартфону. Розробники програми вже почали поширення загальнодоступної версії з новою корисною функцією.

Тепер популярний месенджер можна використовувати на ПК або планшеті навіть якщо смартфон не підключений до інтернету. Усі пристрої використовують власний ідентифікатор і пов’язані з обліковим записом користувача на сервері. Зараз до облікового запису вдасться підключити не більше чотирьох пристроїв одночасно. При цьому планшет не може виступати основним гаджетом для створення облікового запису, а на iPhone діють деякі обмеження. 

Так, власники смартфонів Apple не зможуть видаляти чати або окремі повідомлення на інших пристроях, окрім iPhone. Є ще одна умова для користувачів смартфонів будь-яких виробників. Воно полягає в обов’язковому запуску WhatsApp на основному пристрої не рідше ніж раз на 14 днів, інакше синхронізація буде відключена.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб розпочати використання функції, необхідно активувати її у вкладці «Пов’язані пристрої». Деяким користувачам, можливо, потрібно вибрати пункт меню «Приєднатися до бета-версії для кількох пристроїв». Потім потрібно за допомогою смартфона відсканувати QR-код, який з’явиться у веб-версії WhatsApp на ПК.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.