Представлено нову версію Mozilla Firefox 94: редизайн головного екрана та інші нововведення

Вийшла нова версія браузера Mozilla Firefox 94 для iOS-і Android-пристроїв. Оновлення включає редизайн головного екрана програми, яке додає керування вкладками, а також їх збереження з розділенням на теми. Окрім цього, користувачі отримають розширені можливості налаштування Pocket.

Оновлена ​​домашня сторінка мобільної версії Firefox відкриватиметься з доступом до сайтів, з якими користувач взаємодіяв перед виходом із браузера. Також будуть доступні останні переглянуті сторінки. Крім того, організована на теми історія пошуку дозволить заощадити час у разі її актуальності протягом одного або декількох днів. За два тижні ця інформація буде видалена.

Зменшити безлад при безлічі відкритих вкладок можна буде згрупувавши їх за темами. При цьому якщо користувач не заходив на ці сайти протягом 14 днів, вони перейдуть у «неактивний стан».

Розподіляти запланований для вивчення контент за інтересами дозволить нова можливість у Pocket. Вже найближчим часом буде запропоновано цілу низку тем, які користувач вибиратиме для матеріалів, що цікавлять.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.