Названо 5 основних переваг Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як тільки вийшов новий Windows 11, а це сталося у жовтні 2021 року, він нам одразу сподобався. Хоча багато хто обурив її системні вимоги. Розберемо докладніше, ніж така приваблива нова операційна система і на скільки добре попрацювали в Microsoft.

Інтерфейс

Він тут справді гарний. Іконки у сучасному стилі, вікна мають округлені кути. Все виглядає зовсім, особливо в порівнянні з Windows 10. Також у цій версії добре виглядає темна тема.

Захист

Тут все круто. Враховуючи те, що зараз багато загроз вашому комп’ютеру, Microsoft поставили обов’язковим пунктом наявність модуля TPM 2.0 та Secure Boot. Також у Windows 11 є вже вбудований антивірус. Він разом із модулем та Secure Boot повноцінно захистить комп’ютер від загроз, вірусів та інших зловмисників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пуск

Він трохи, на мою думку, не доопрацьований, але досить простий. Просто у пуску вибираєш програму, натискаєш на іконку і все. Нічого зайвого нема.

Панель управління

У 10 версії Windows все було якось не по порядку, наче розкидане. У новій версії все за папками зручно та легко знайти. Але для тих, хто звик до старої панелі, вона також є доступною.

Оновлення

У Windows 11 можна вибрати, які оновлення хочете інсталювати, а які ні. У попередній версії операційної системи такого вибору не було, все автоматично оновлювалося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.