Мобільна версія Firefox отримала нові функції приватності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Mozilla розширили функціональність мобільного браузера Firefox Focus, при розробці якого був зроблений акцент на збереження конфіденційності в мережі. Свіжа версія додатка включає ряд нововведень – як косметичних, так і більш практичних.

Однією з головних особливостей нової версії Firefox Focus стала можливість запуску в режимі приватного перегляду за замовчуванням. З’явилася і функція швидкого доступу, завдяки якій користувачі можуть легко перемикатися між часто відвідуваними сайтами. Крім того, розробники оновили логотип браузера, а також інтегрували в його інтерфейс темну колірну схему.

Крім того, нова іконка з зображенням щита, дозволяє одним дотиком відключити рекламні трекери при перегляді інтернет-сторінок Заодно Mozilla оснастила браузер можливістю кроссплатформенной авторизації завдяки збереженню паролів і їх синхронізації між пристроями. Додаток також підтримує взаємодію зі сканером відбитків пальців або системами розпізнавання особи для ідентифікації користувача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлена версія Firefox Focus вже доступна в Google Play і App Store. Детальніше ознайомитися зі списком змін браузера можна в офіційному блозі розробників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.