Названі 5 причин не переходити з Windows 10 на Windows 11

Автор блогу на Overclockers перерахував недоліки нової версії операційної системи Windows, через які краще буде залишитися на Windows 10.

Користувач зауважив, що хоча і чекає завжди з нетерпінням виходу оновлень Windows, до нової версії, яка стане доступна 5 жовтня, він ставиться досить скептично. І це пов’язано з п’ятьма факторами.

  1. Вторинність . Тут мається на увазі той факт, що спочатку Windows 11 замислювалася як оновлення Windows 10 під назвою Sun Valley. І хоча розробники стверджували, що 11-й версії ніколи не буде, її запустили.
  1. Дивні системні вимоги . Через них, як стверджує автор, комп’ютери 2020 року стануть несумісними з Windows 11. Установити цю операційну систему можна буде на пристроях на базі процесорів Coffee Lake, Zen + і більш сучасних.
  1. Незручний інтерфейс і відсутність деяких важливих функцій . Автор вважає, що оновлений інтерфейс підходить тільки для планшетів, але не для звичайних комп’ютерів або ноутбуків. Також в 11-й версії приховали багато функцій, які відкривалися при натисканні правою кнопкою на файл (для того щоб побачити всіх їх, потрібно буде натиснути Shift + F10). Багато питання у користувача також до панелі завдань і меню “Пуск”.
  1. “Краще – ворог хорошого” . У багатьох встановлена ОС Windows 10, і вона стала вже звичною. За словами автора, для її оновлення потрібно щось більш значне, ніж ті зміни, які пропонує Windows 11.
  1. Проблеми на старті, як і з усіма новими версіями Windows . Природно, що користувачі на самому початку писатимуть не тільки про достоїнства поновлення, а й про недоліки, іноді навіть досить серйозних. Вже зараз ті, хто протестував нову операційну систему, скаржаться на погіршення продуктивності, просідання частоти кадрів та ін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.