Названий спосіб обійти системні вимоги Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ентузіасти знайшли спосіб встановити нову ОС від Microsoft на ПК всупереч обмеженням. Про це повідомляє видання Bleeping Computer.

Фахівці згадують безкоштовне програмне забезпечення Universal MediaCreationTool, за допомогою якого вони змогли обійти системні вимоги Windows 11. Описаний авторами спосіб дозволяє встановити новітню ОС на комп’ютери зі старим обладнанням і при відсутності криптографічного чіпа TPM 2.0.

Журналісти розповіли, що під час запуску установки Windows 11 система виконує кілька операцій, зокрема, редагує записи в реєстрі. Назване ПО дозволяє обдурити програму установки і обійти обмеження. Наприклад, при звичайній установці на тестовому комп’ютері Windows 11 повідомляє, що на ПК відсутні чіп TPM 2.0, підтримка Secure Boot, а також на диску міститься менше 64 гігабайт вільного простору. Після установки утиліти помилки зникають.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Після запуску цього сценарію ми змогли без проблем встановити останню попереднє складання Windows 11 22463», – зазначили автори. Недоліком даного способу є той факт, що метод вважається неофіційним і може привести до зниження продуктивності ОС або виникнення помилок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.