Розкрито нові функції в наступних версіях Skype

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технологічна компанія Selectel опублікувала в блозі на “Хабре” всі відомі подробиці планованого поновлення Skype.

Компанія Microsoft, нагадав автор матеріалу, придбала Skype в 2011 році. У той час їм користувалися 663 мільйонів чоловік. Однак через якийсь час у додатки почали з’являтися конкуренти – продукти компаній Facebook, Apple, Google, Snap зі схожими функціями. В результаті деякі клієнти Skype стали переходити на інші платформи і сервіси – в 2016 році число користувачів розробки Microsoft становила вже близько 300 мільйонів чоловік. А після 2016 року компанія перестала ділитися інформацією про кількість клієнтів.

У 2017 році значно змінився інтерфейс програми, і це не сподобалося користувачам. Клієнтів Skype стало ще менше. До того ж зі зв’язком в цьому додатку проблеми були у багатьох. При цьому компанія Microsoft стала створювати вже власний корпоративний месенджер під назвою Teams. Далі були поновлення Skype 2018 року. І ось буквально недавно стало відомо, що нас чекає ще одне оновлення додатка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що в новій версії користувачів чекає кілька значних нововведень. Вони торкнуться відеодзвінків (функціональність: додасться перекладач PSTN, можна буде міняти фон і стиль оформлення і ін.), Оформлення інтерфейсу, продуктивності (збільшення на Android – на 2000 відсотків, на комп’ютері – на 30). Також повідомляється, що Skype можна буде запускати в будь-якому браузері.

Висновки про майбутнє Skype можна буде зробити тільки після виходу оновлення. Якщо воно виявиться вдалим, то є шанс на відродження програми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.