Програми

Microsoft оновлює Edge, істотно збільшуючи кількість функцій

Share

Вже зовсім скоро, на початку наступного місяця, корпорація Microsoft випустить свою нову операційну систему Windows 11. І щоб її власний браузер повністю відповідав нової ОС, технічний гігант випускає відразу кілька важливих оновлень для Edge. І якщо ж говорити про одну з найбільш корисних нововведень, то переважна більшість людей явно оцінить саме додавання груп вкладок.

Тобто, вже зараз ви можете створювати групи з вкладок для того, щоб зробити ваш браузер трохи менше хаотичним. Ну а для того, щоб як раз таки створити цю саму групу, вам варто утримувати кнопку управління і вибрати вкладки, які хочете в неї включити, після чого ви повинні будете вибрати пункт «Додати вкладки в нову групу» з контекстного меню. І спеціально для того, щоб серед них вам було простіше орієнтуватися, на свій розсуд можна налаштувати мітку з будь-яким іншим кольором для кожної з груп. І так, при наведенні курсору на вкладку ви точно також зможете побачити попередній перегляд веб-сторінок, які містяться всередині.

Також відзначити слід і те, що Microsoft Edge в той же час отримав і кілька нових, вельми зручних і корисних функцій для покупок. Вищезгаданий браузер відтепер може надати вам швидкий доступ до оглядам і рейтингам більш ніж 5 мільйонів різних товарів. Тобто, перебуваючи прямо на сторінці того чи іншого продукту, вам потрібно буде просто-напросто клацнути на синій тег в адресному рядку для того, щоб побачити огляди на продукт з надійних джерел, а також середній рейтинг споживача в зірках. Також покупки стануть куди більш зручними і за рахунок того, що Microsoft за допомогою свого браузера відтепер прагне допомогти вам завершити транзакцію трохи швидше ніж зазвичай.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тобто, в тому випадку якщо ви виберете опцію гостьової оплати у продавця, то ви зможете натиснути на кнопку «Спробувати експрес-оплату» в адресному рядку. Після того, як ви один раз введете свої дані вручну, браузер Edge може зберегти їх для швидкого. Вищезгаданий браузер тепер має і вбудовані рекомендації з подорожей. При пошуку рейсів ви зможете клацнути повідомлення в адресному рядку для того, щоб побачити пропозиції про те, які саме місці в тій чи іншій країні або регіоні вам потрібно відвідати і чим ви зможете зайнятися в запланованому вами пункті призначення. Але важливо підмітити, що на даний момент цей інструмент доступний тільки для користувачів, які проживають на території Сполучених Штатів Америки і лише на деяких сайтах бронювання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024

    Google видаляє чутливі листування співробітників, намагаючись приховати від суду власні порушення законодавства

    У США незабаром завершиться великий судовий розгляд щодо корпорації Google. Прокуратура звинувачує її в порушенні…

    06.05.2024

    Новий вірус ламає iPhone і краде дані у всьому світі

    У мережі з'явилися подробиці квітневого галасу з приводу масового злому пристроїв Apple за допомогою Pegasus-подібного…

    06.05.2024