Microsoft оновлює Edge, істотно збільшуючи кількість функцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже зовсім скоро, на початку наступного місяця, корпорація Microsoft випустить свою нову операційну систему Windows 11. І щоб її власний браузер повністю відповідав нової ОС, технічний гігант випускає відразу кілька важливих оновлень для Edge. І якщо ж говорити про одну з найбільш корисних нововведень, то переважна більшість людей явно оцінить саме додавання груп вкладок.

Тобто, вже зараз ви можете створювати групи з вкладок для того, щоб зробити ваш браузер трохи менше хаотичним. Ну а для того, щоб як раз таки створити цю саму групу, вам варто утримувати кнопку управління і вибрати вкладки, які хочете в неї включити, після чого ви повинні будете вибрати пункт «Додати вкладки в нову групу» з контекстного меню. І спеціально для того, щоб серед них вам було простіше орієнтуватися, на свій розсуд можна налаштувати мітку з будь-яким іншим кольором для кожної з груп. І так, при наведенні курсору на вкладку ви точно також зможете побачити попередній перегляд веб-сторінок, які містяться всередині.

Також відзначити слід і те, що Microsoft Edge в той же час отримав і кілька нових, вельми зручних і корисних функцій для покупок. Вищезгаданий браузер відтепер може надати вам швидкий доступ до оглядам і рейтингам більш ніж 5 мільйонів різних товарів. Тобто, перебуваючи прямо на сторінці того чи іншого продукту, вам потрібно буде просто-напросто клацнути на синій тег в адресному рядку для того, щоб побачити огляди на продукт з надійних джерел, а також середній рейтинг споживача в зірках. Також покупки стануть куди більш зручними і за рахунок того, що Microsoft за допомогою свого браузера відтепер прагне допомогти вам завершити транзакцію трохи швидше ніж зазвичай.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тобто, в тому випадку якщо ви виберете опцію гостьової оплати у продавця, то ви зможете натиснути на кнопку «Спробувати експрес-оплату» в адресному рядку. Після того, як ви один раз введете свої дані вручну, браузер Edge може зберегти їх для швидкого. Вищезгаданий браузер тепер має і вбудовані рекомендації з подорожей. При пошуку рейсів ви зможете клацнути повідомлення в адресному рядку для того, щоб побачити пропозиції про те, які саме місці в тій чи іншій країні або регіоні вам потрібно відвідати і чим ви зможете зайнятися в запланованому вами пункті призначення. Але важливо підмітити, що на даний момент цей інструмент доступний тільки для користувачів, які проживають на території Сполучених Штатів Америки і лише на деяких сайтах бронювання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.