У Google Chrome виявлено бічний пошук, як в Microsoft Edge

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У тестовій збірці Google Chrome з’явилася нова функція, що нагадує доданий в минулому році в Microsoft Edge пошук на бічній панелі. У теорії це дозволить прискорити процес пошуку потрібної інформації.

В останній версії Chrome Canary вже доступна нова функція вбудованого пошуку по вмісту сторінки за допомогою сервісу Google Lens. З її допомогою можна виділити область сторінки з цікавою інформацією, після чого справа з’явиться панель з результатом пошуку.

Крім того, в коді Chrome Canary були виявлені натяки ще на одну нову функцію під назвою Side search. Передбачається, що вона буде працювати за тим же принципом, що і в Microsoft Edge, дозволяючи швидко знайти потрібну інформацію в спливаючій панелі збоку замість відкриття нової вкладки. На появу цієї функції вказують з’явилися в експериментальних налаштуваннях пункти, що відповідають за включення самого бічного пошуку і очищення кешу бічній панелі після її закриття.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про терміни появи бокового пошуку в Chrome поки нічого не повідомляється. Є ймовірність, що до стабільної версії ця функція може так і не дістатися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.