Chrome запозичить корисну функцію у Microsoft Edge

Розробники Google приступили до тестування нової функції браузера, яка дозволить користувачам дізнатися більше про відвідуваний сайт. Відповідний пункт меню вже з’явився в налаштуваннях – і він фактично дублює аналогічну опцію, яка раніше запрацювала в додатку Microsoft.

Мова про функцію за допомогою якої користувач зможе отримати детальну інформацію про сайт, натиснувши на спеціальну піктограму, розташовану біля адресного рядка.

У переліку виведеної інформації буде доступна історія та короткий опис ресурсу. Подібна фішка вже реалізована в тестовій версії браузера Microsoft Edge, і, за чутками, незабаром буде інтегрована в релізну версію Chrome.

Прапор # page-info-about-this-site вже вбудований в збірку Chrome Canary, хоча активувати нову функцію поки не можна. Представники Google не називали термінів впровадження в браузер зазначеної можливості.

У числі відомостей, які будуть виводитися у спливаючому інформаційному вікні, — дані про власника сайту, дату його створення, використовуваних мовах програмування, наявності дочірніх компаній і так далі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.