ТОП-5 причин, чому варто видалити месенджер WhatsApp

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Месенджер WhatsApp є одним із найпопулярніших месенджерів у світі і кількість його активних користувачів неймовірна. Хоча популярності в нього не забирати, але він не настільки ідеальний месенджер, як може здаватися і зараз буде названо 6 причин, чому варто видалити месенджер WhatsApp. Зразу попереджаємо, що названі причини, можуть не бути для вас вагомими і ніяк не впливатимуть на користувацький досвід.

Причина 1. Видалені повідомлення не завжди видаляються

В даному випадку мова йде про те, що при видаленні повідомлення для вашого співрозмовника, воно не завжди видаляється. Вважати це недоліком месенджера можна спокійно, оскільки навіть розробники WhatsApp не гарантують повного видалення повідомлення. Ситуацій, чому повідомлення може не видалитися у співрозмовника не так багато, але найпоширенішою є те, що співрозмовники використовують різні версії месенджера WhatsApp. Крім цього, видалені повідомлення можна прочитати в шторці сповіщень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Причина 2. Висока ймовірність втрати особистих даних

Компанія Facebook часто влипає в неприємності, які стосуються особистих даних користувачів та їхнього захисту. Враховуючи те, що WhatsApp належить Facebook, не дивно, що в мережі часто розповсюджуються особисті дані користувачів месенджера. Найчастіше розповсюджується база номерів та частини особистих листувань.

Причина 3. Спам

Так, це напевно одна із найбільш неприємних ситуацій, оскільки спаму в месенджері WhatsApp досить багато і приходить він не тільки від незнайомих користувачів або шахраїв, а навіть від родичів, які полюбляють, особливо на свята, відправляти 1001 смішну листівку та привітання. Це дратує, але у WhatsApp з цим не планують боротися і навіть якщо це стосується родичів.

Причина 4. Не можна редагувати відправлені повідомлення

Напевно це одна із найцікавіших проблем месенджера і одна із найдивніших. Незрозуміло, чому розробники месенджера ще не додали цю функцію у WhatsApp, враховуючи, що всі інші месенджери вже давно мають цю функцію в арсеналі. Виходячи з цього, якщо ви допустили помилку в повідомленні, єдиний варіант її виправити – відправити ще одне повідомлення.

Причина 5. Відсутня можливість автоматичного видалення кешу та файлів

Ще одна цікава проблема месенджера WhatsApp, яку давно виправили в інших відомих месенджерах. Як відомо, всі месенджери зберігають отримані та надіслані файли, фото, відео та аудіо в окремій папці, яку необхідно періодично очищати, щоб звільнити внутрішній простір на смартфоні.

Більшість популярних месенджерів пропонують робити таке очищення в один-два кліка, а у WhatsApp це необхідно робити в ручному режимі, що не дуже комфортно.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.